Medical Parc is onderdeel van Sandstep Healthcare 

Sandstep Healthcare faciliteert complete hoogwaardige en innovatieve medisch specialistische zorg. Dit doet zij zowel in eigen beheer als voor de zelfstandig specialist, op een kostenefficiënte wijze. Het team van Sandstep Healthcare heeft jarenlange ervaring in de zorg. De succesvolle ondernemingen Oogziekenhuis Zonnestraal (2004) en Huidziekenhuis Dermicis (2008) zijn hiervoor de bewijsvoering. Deze ziekenhuizen zijn binnen tien jaar tijd uitgegroeid tot ondernemingen met respectievelijk twaalf en drie vestigingen. Het volledige team van Sandstep Healthcare heeft hierbij aan de wieg gestaan en gebruikt haar ervaring nu binnen nieuwe ondernemingen in de zorg.

Wij zijn van mening dat gezondheidszorg enkel optimaal kan zijn wanneer een volledig team passie heeft voor de patiënt en wanneer de medisch specialist de beschikking heeft over de laatste technieken. Essentieel daarbij is het optimaal inrichten van processen, het beperken van fouten door veiligheid voorop te stellen en het bieden van de beste service.

Ons team

Wij bieden een keur aan services en faciliteiten zodat u in een kwalitatief hoogstaande omgeving uw patiëntenzorg kunt verlenen. Wij nemen u al uw zorgen uit handen zodat u zich enkel hoeft te richten op de behandeling van uw patiënt.

U kunt onze faciliteiten inclusief of exclusief onze medewerkers huren. Onze medewerkers beschikken over de alle vereiste diploma’s. Zij volgen jaarlijks trainingen en voldoen aan alle richtlijnen. De medewerkers werken allen volgens de richtlijnen van de ZKN en IGJ. Met hun kennis en kunde staan zij klaar voor uw patiënt.

Uw patiënten kunnen in onze klinieken overnachten preoperatief en postoperatief. Zij staan dan onder toezicht van kundige gespecialiseerd verpleegkundigen en een ANIOS met SCCF aantekening. Service en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Uw patiënten worden ontvangen in een prettige ambiance door onze gastvrouwen. Elke patiëntendoelgroep vraagt een specifieke benadering. Onze medewerkers zijn sensitief en benaderen uw patiënten vol respect en vriendelijkheid.  Een dedicated team voor u en uw patiënten.

 

Onze assistentes op de behandelkamers hebben allen een opleiding tot operatieassistent of operatieassistent tweede deskundigheid. Onze fysiotherapeut helpt uw patiënt weer op de been en zorgt dat uw patiënt met de juiste instructies, veilig in de auto naar huis stapt.

Service

De operatiekamers zijn geschikt voor alle planbare specialismen zoals orthopedie, plastische chirurgie, heelkunde, KNO en kaakchirurgie bij patiënten met ASA-classifictie 1 en 2.  Medical Parc biedt alle operatiefaciliteiten die u als specialist zoekt.
Wij beschikken over een breed aanbod van mogelijke services die aansluiten op uw wensen. Een keur aan services en faciliteiten zijn op flexibele basis afneembaar.  Zodat u onbezorgd een optimale prestatie neer kunt zetten in een kwalitatief hoogwaardige omgeving.

  • Huur van klasse 1 operatiekamers (in het totaal vijf opertiekamers over twee locaties)
  • Huur behandelruimten
  • Hoogwaardige apparatuur/operatiemiddelen
  • Mogelijkheid uw eigen personeel mee te nemen of gebruik te maken van ons dedicated team
  • Mogelijkheid tot overnachting preoperatief en postoperatief onder toezicht van ons gespecialiseerd team
  • Planning van uw patiënten
  • 7 dagen in de week beschikbaar; ook de avonduren

Wij gaan graag oriënterend met u in gesprek om te inventariseren waar uw behoeften liggen. Samen kunnen we dan kijken hoe wij u zo optiomaal mogelijk kunnen faciliteren.

 

Bewaren